enda

Poul Nyrup

(1934 – 1982)

Tonemester og instruktør.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Midt i en jazztid 1969 Lyd DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Lyd DK/Spillefilm
Stenbroens helte 1965 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
Villa Vennely 1964 Instruktion, Manus, Produktion DK/Spillefilm
Mellem venner 1963 Instruktion, Manus, Produktion DK/Spillefilm
Pigen og pressefotografen 1963 Lyd DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på sjov 1962 Lyd DK/Spillefilm
Støv på hjernen 1961 Lyd DK/Spillefilm
Reptilicus 1961 Lyd U/Spillefilm
Journey to the Seventh Planet 1961 Tonemester U/Spillefilm
Soldaterkammerater på vagt 1960 Lyd DK/Spillefilm
Vester-Vov-Vov 1927 Lyd DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.