enda

Poul Pedersen

(1925 – 2003)

Fotograf. Født 16/5 1925, død 14/5 2003.

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldfløjten 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den gode, den onde & den virk'li sjove 1990 Lyd Tv-serie
Alabadig 1:4 1988 Lyd Tv-serie
Alabadig 3:4 1988 Lyd Tv-serie
Alabadig 4:4 1988 Lyd Tv-serie
Mine tossede drenge 1961 Foto DK/Spillefilm
Forelsket i København 1960 Foto DK/Spillefilm
Tro, håb og trolddom 1960 Foto DK/Spillefilm
Poeten og Lillemor 1959 Foto DK/Spillefilm
6-dagesløbet 1958 Foto DK/Spillefilm
Jeg elsker dig 1957 Foto DK/Spillefilm
Kispus 1956 Foto DK/Spillefilm
Qivitoq 1956 Foto DK/Spillefilm
Altid ballade 1955 Foto DK/Spillefilm
Det er så yndigt at følges ad 1954 Foto DK/Spillefilm
Kongeligt besøg 1954 Foto DK/Spillefilm
Jyske kyst 1954 Foto DK/Dokumentarfilm
Vi som går køkkenvejen 1953 Foto DK/Spillefilm
Adam og Eva 1953 Foto DK/Spillefilm
Befolkningens beskyttelse 1953 Foto DK/Dokumentarfilm
Kortene siger - 1953 Foto DK/Dokumentarfilm
Vi arme syndere 1952 Foto DK/Spillefilm
Mød mig på Cassiopeia 1951 Foto DK/Spillefilm
Kyndby-værket 1951 Foto DK/Dokumentarfilm
Familien Schmidt 1951 Foto DK/Spillefilm
Vesterhavsdrenge 1950 Foto DK/Spillefilm
Blind 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
5 minutter nu 1950 Foto DK/Dokumentarfilm
Det gaar fremad igen 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Eventyret om en by 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Biblioteket er åbent 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Fire forsøg 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Saadan ligger landet 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
Feriebørn 1949 Foto DK/Dokumentarfilm
For frihed og ret 1949 Fotografassistent DK/Spillefilm
Danske kunstskatte til England 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Roer 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Ensilering 1948 Foto DK/Dokumentarfilm
Folketingsvalget 1947 1947 Foto DK/Kort fiktion
Op med Humøret 1943 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.