enda

Poul Schierbeck

(1888 – 1949)

Komponist. Gift med operasangerinde Sylvia Schierbeck (1896-1977).

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ordet 1955 Komponist DK/Spillefilm
Far bliver syg 1951 Musik DK/Dokumentarfilm
Health for Denmark 1947 Musik DK/Dokumentarfilm
Hollands børn 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Vandet paa Landet 1946 Musik DK/Dokumentarfilm
Vredens Dag 1943 Musik DK/Spillefilm
Mødrehjælpen 1942 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.