enda

Poul Secher

(1890 – 1970)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dyden går amok 1966 Medvirkende DK/Spillefilm
Bundfald 1957 Mand der samler cigaret op på gaden DK/Spillefilm
Flintesønnerne 1956 Tivoligæst DK/Spillefilm
En sømand går i land 1954 Vicevært DK/Spillefilm
Solstik 1953 Arkæolog DK/Spillefilm
Sønnen 1953 Stoffer DK/Spillefilm
Vejrhanen 1952 Ministerbetjent, der tipper DK/Spillefilm
Bag de røde porte 1951 Medvirkende DK/Spillefilm
Det sande ansigt 1951 Værtshusgæst DK/Spillefilm
Fodboldpræsten 1951 Menighedsrådsmedlem DK/Spillefilm
Café Paradis 1950 Birgers frokostgæst DK/Spillefilm
Støt står den danske sømand 1948 Medvirkende DK/Spillefilm
Hans store Aften 1946 Regissøren DK/Spillefilm
De røde Enge 1945 Portner hos Mayz DK/Spillefilm
Den usynlige Hær 1945 Ansat på Metrodan DK/Spillefilm
Guds mærkelige veje 1944 Hans Jørgens far DK/Kort fiktion
Teatertosset 1944 Flyttemand DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.