enda

Poul Sørensen

(1906 – 1973)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Troldebrylluppet 1973 Klip DK/Kort fiktion
Far til fire i højt humør 1971 Klip DK/Spillefilm
Hvor er liget, Møller? 1971 Klip DK/Spillefilm
De fem i fedtefadet 1970 Klip DK/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Produktionsassistent DK/Spillefilm
De fem og spionerne 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Sonja - 16 år 1969 Produktionsassistent DK/Spillefilm
Det er så synd for farmand 1968 Assistent DK/Spillefilm
Ved Kongelunden 1953 Sangtekster DK/Spillefilm
Stjerneskud 1947 Sangtekster DK/Spillefilm
Ta' Briller paa 1942 Sangtekster DK/Spillefilm
Cirkus-Revyen 1936 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.