enda

Poul Vestergaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvor fanden er Herning? 2009 Teknisk support Tv-serie
Hjemkomst 2004 Komponist DK/Kort fiktion
Tvilling 2003 Teknisk konsulent DK/Spillefilm
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Foto DK/Dokumentarfilm
No man's land 2000 Teknisk koordinator (Møn) DK/Spillefilm
There is Love in Repetition 1999 Lyd DK/Kort fiktion
Arkitektur 1999 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Digital Workshop 1999 1999 Lyd Antologi
Landsbykirker 1999 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Homme qui marche 1999 Lydmix DK/Kort fiktion
Gaias børn 1998 Klip DK/Dokumentarfilm
True Story 2 1998 Lyd DK/Kort fiktion
Valby 1997 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Gennemtræk 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Silent city 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.