enda

Povl Dissing

(1938 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien om en snor 2013 Fortæller DK/Kort fiktion
Noget om de praktiserende læger i Danmark 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Aben Osvald 2001 Fortæller DK/Kort fiktion
Aben Osvald - 3 tegnefilm for de yngste 2001 Fortæller DK/Kort fiktion
H.C. Andersen og den skæve skygge 1998 En gal DK/Spillefilm
Monument & fornuft - om bygning og tanke, rum og lys 1993 Speaker DK/Dokumentarfilm
Fuglekrigen i Kanøfleskoven 1990 Sang DK/Spillefilm
Hyddelihat 1989 Musik DK/Kort fiktion
Manden fra Mormugao 1:2 1987 Medvirkende Tv-serie
Den erindrende 1985 Speaker DK/Dokumentarfilm
Driver dug falder rim 1984 Medvirkende DK/Kort fiktion
Spillemandens bakspejl 1975 Musik DK/Eksperimentalfilm
Da Svante forsvandt 1975 Sig selv DK/Spillefilm
Gæstearbejdere 1974 Musik DK/Spillefilm
Bennys badekar 1971 Sørøver DK/Kort fiktion
Cirkeline: På ferie 1970 Katten Franco DK/Kort fiktion
Cirkeline: Klodsmus 1970 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: Kanon-fotograf Fredrik 1970 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: Højt fra træets grønne top 1970 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: Månen er en gul ost 1970 Stemme DK/Kort fiktion
Toppen og bolden 1969 Stemme DK/Kort fiktion
Ekko af nogens stemme 1969 Medvirkende, Musik DK/Eksperimentalfilm
Smil Emil 1969 Musik DK/Spillefilm
Solen går ned 1968 Speaker DK/Kort fiktion
Cirkeline: Åh sik'en dejlig fødselsdag 1968 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: 2+2=5 1968 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: Sofus på flyvetur 1968 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: Den fremmede 1968 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: Zigeunerne 1968 Stemme DK/Kort fiktion
Cirkeline: På med vanten 1968 Stemme DK/Kort fiktion
Reportage 1968 Musik DK/Eksperimentalfilm
Thomas er fredløs 1967 Musiker DK/Spillefilm
Far laver sovsen 1967 Sang DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.