enda

Povl Erik Carstensen

(1960 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Næste skridt 2007 Apoteker DK/Spillefilm
Superkatten Zorba 1998 Stemme U/Spillefilm
GUFOL-Mysteriet 1997 Manus Tv-serie
De frigjorte 1993 Værkfører DK/Spillefilm
Smukke dreng 1993 Tøjekspedient DK/Spillefilm
Casanova 1990 Dørvogter på hotel DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Instruktion, Manus, Medvirkende DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.