enda

Powers Boothe

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Sudden death 1995 Joshua Foss U/Spillefilm
Nixon 1995 Alexander Haig U/Spillefilm
Blue sky 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Ildkamp 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Den beskidte bande 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Regnskovens hemmelighed 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Blodrødt daggry 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Manøvre med døden 1981 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.