enda

Prami Larsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tvilling 2003 Produktionsleder DK/Spillefilm
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Manus DK/Dokumentarfilm
Digital Workshop 1999 1999 Instruktion Antologi
Tv-trailer - Den Digitale Workshop 1998 Manus Arkiv film
Experimentarium / Gå Til Filmen 1995 Instruktion, Manus, Klip Antologi
Højskole Notater, Krogerup Efteråret 1995 1995 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Gyldne danske reklamefilm 1995 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Det vi ikke måtte se - Om filmcensur 1995 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Mordet på Krogerup 1995 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Kort fiktion
Propaganda 1995 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
De første danske reportagefilm 1995 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
De første danske spillefilm 1995 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - Iv 1995 Instruktion Antologi
København Ca. 1995 - Tv Præsentation 1995 Instruktion
København CA. 1995 1995 Instruktion DK/Eksperimentalfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - III 1995 Instruktion Antologi
De første udenlandske spillefilm 1995 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Fra reportage til dokumentar 1995 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Carl Th. Dreyer - Min metier 1995 Manus, Instruktørassistent, Fotograf DK/Dokumentarfilm
Jørgen Leth om "Haiti, uden titel" 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Itsi Bitsi 1994 Instruktion, Klip DK/Dokumentarfilm
En erfaring mindre 1993 Instruktion, Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Die Sprache Spricht - Das Ding Dingt 1993 Instruktion, Manus, Foto, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Som et strejf 1993 Manus, Klip DK/Dokumentarfilm
Gadens Museum, Nuoro, Sardinien 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
The Pitt Rivers Museum, Oxford 1993 Klip DK/Dokumentarfilm
Sir John Soane's Museum, London 1993 Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Skæbnens veje 1993 Klip DK/Kort fiktion
Dance in the key of TV 1992 Instruktion, Manus, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Instant karma 1992 Manus, Klip Antologi
Two tongue tale 1992 Klip DK/Dokumentarfilm
Kontemplation 1992 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Du var medvirkende 1992 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Når din mand er en dreng 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Iris 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Trosbekendelse 1992 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Bilen 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Sværm 1992 Klip DK/Eksperimentalfilm
Carry Me Into the Sun 1992 Klip DK/Dokumentarfilm
Next stop Sovjet 1991 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
You make me do it in strange places 1989 Instruktion, Foto, Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
En god klovn 1989 Instruktion, Manus, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det handler om adgang... 1988 Instruktion, Lyd DK/Dokumentarfilm
Circum 6 1988 Klip DK/Eksperimentalfilm
The Refugee 1988 Klip DK/Kort fiktion
El duende 1987 Instruktion, Klip, Lyd DK/Dokumentarfilm
Ikke mig 1986 Instruktion, Manus DK/Dokumentarfilm
Africa 117! 1985 Instruktion DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.