enda

Preben Borggaard

(1927 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Rejseholdet 1983 Politikomissær Tv-serie
Nævningene 1980 Anklager Tv-serie
Attentat 1980 Politiinspektør Helmer Thomsen DK/Spillefilm
Ekko af et skud 1970 Medv. i opsætning af "Hedda Gabler" DK/Spillefilm
Balladen om Carl-Henning 1969 Pouls far DK/Spillefilm
Frøken Mathilde 1966 Medvirkende Tv-film
Jacob von Thyboe 1966 Medvirkende Tv-film
Jeppe på bjerget 1963 Medvirkende Tv-film
Soldaterløjer 1960 Medvirkende Tv-film
Et opgør 1960 Medvirkende Tv-film
Når mørket sænker sig 1958 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.