enda

Preben Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kald mig Liva 1992 Scenemester Tv-serie
Nana 1988 Scenemester Tv-serie
Takt og tone i himmelsengen 1972 Lys DK/Spillefilm
Skarpretteren 1972 Lys DK/Eksperimentalfilm
Guld til præriens skrappe drenge 1971 Lys DK/Spillefilm
Giv Gud en chance om søndagen 1970 Lys DK/Spillefilm
Hej Stine! 1970 Lys DK/Spillefilm
Præriens skrappe drenge 1970 Lys DK/Spillefilm
Snedkeren 1969 Manus, Sagkyndig DK/Dokumentarfilm
Den gale dansker 1969 Lys DK/Spillefilm
I den grønne skov 1968 Lys DK/Spillefilm
Soldaterkammerater på bjørnetjeneste 1968 Lys DK/Spillefilm
Elsk... din næste 1967 Lys DK/Spillefilm
Over gaden - neden vandet 1960 Instruktion DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.