enda

Preben Østerfelt

(1939 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Farlig leg 1990 Instruktion, Manus DK/Spillefilm
En flicka kikar i ett fönster 1987 Medvirkende Tv-film
Hip hip hurra 1987 Holger Drachmann U/Spillefilm
Mændenes forbund 1981 Medvirkende Tv-film
Krigsdøtre 1981 Medvirkende Tv-serie
Louises hus 1977 Personalechef Tv-film
Familien Gyldenkål 1975 Bestyrer i supermarked DK/Spillefilm
Hvor er Ulla Katrine? 1974 Instruktion Tv-film
Apollon fra Bellac 1973 Instruktion Tv-film
Fire portrætter 1972 Instruktion Tv-film
Den levende vare 1972 Instruktion Tv-film
Søndagen og Benny 1971 Instruktion Tv-film
Indbildt hanrej 1971 Instruktion Tv-film
Soiree musicale 1971 Instruktion Tv-film
Søn i huset 1970 Instruktion Tv-film
Premiere i helvede 1964 Medvirkende, Assistent DK/Spillefilm
Et mord 1960 Medvirkende Tv-film
Vi er allesammen tossede 1959 Høj lægekandidat DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.