enda

Preben Philipsen

(1910 - 2005)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Bejleren - en jysk røverhistorie 1975 Produktion DK/Spillefilm
Sønnen fra Vingården 1975 Produktion DK/Spillefilm
Skipper & Co. 1974 Produktion DK/Spillefilm
Nøddebo Præstegård 1974 Producent DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Produktion DK/Spillefilm
Tre mand frem for en trold 1967 Produktion DK/Spillefilm
Det er ikke appelsiner - det er heste 1967 Producent DK/Spillefilm
Nu stiger den 1966 Produktion DK/Spillefilm
Jensen længe leve! 1965 Producer DK/Spillefilm
Tine 1964 Produktion DK/Spillefilm
Don Olsen kommer til byen 1964 Producent DK/Spillefilm
Morderjagt 1963 Produktion U/Spillefilm
Mord på stribe 1963 Producent U/Spillefilm
Weekend 1962 Produktion DK/Spillefilm
Dødshuset ved Themsen 1962 Producent U/Spillefilm
Harry og kammertjeneren 1961 Produktion DK/Spillefilm
Jetpiloter 1961 Producer DK/Spillefilm
Skrækbanden 1960 Producent U/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Producent U/Spillefilm
Gymnasiepigen 1960 Producent DK/Spillefilm
Den sidste vinter 1960 Producent DK/Spillefilm
Kærlighedens melodi 1959 Produktion DK/Spillefilm
Frøen 1959 Producent U/Spillefilm
3 må man være 1959 Producent DK/Spillefilm
Pigen i søgelyset 1959 Producent DK/Spillefilm
Das haut einen Seemann doch nicht um 1958 Producent U/Spillefilm
Manden, der ikke ku' sige nej 1958 Producer U/Spillefilm
Kærlighed mod betaling 1957 Producent U/Spillefilm
Naalen 1951 Produktion DK/Spillefilm
Alt dette og Island med 1951 Produktion DK/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1949 Produktion DK/Spillefilm
Panik i Familien 1945 Manus DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.