enda

Preben Ravn

(1934 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den fremmede 2015 Preben DK/Kort fiktion
Another Place/Et andet sted 2014 Johannes DK/Kort fiktion
Copenhagen 2014 Thomas U/Spillefilm
Skytten 2013 Ekspedient i tøjforretning DK/Spillefilm
Bryggeren 1996 Konduktør Tv-serie
Tango for tre 1994 Medvirkende Tv-serie
Det forsømte forår 1992 Riege DK/Spillefilm
Landsbyen 1991 Karl, formand Tv-serie
Mord i Paradis 1988 Fængselsbetjent DK/Spillefilm
Rejseholdet 1983 Vejby Tv-serie
Frøken Jensens pensionat 1982 Hugo Skjoldmose Tv-serie
Een stor familie 1982 Bedriftlægen Tv-serie
Erindring om fremtiden 1981 Medvirkende Tv-film
Strandvaskeren 1978 Ivan Tv-serie
Matador 1978 Mand på teatret Tv-serie
Helte dør aldrig 1976 Medvirkende Tv-film
Spild og service 1975 Medvirkende Tv-film
Mr. President 1974 Medvirkende Tv-film
Mig og mafiaen 1973 Busse, tatovør DK/Spillefilm
Werner Holgersen - Eventyret i dansk politik 1972 Filosoffen Herbert Tv-film
Til lykke Hansen 1971 Journalist Tv-film
Den forsvundne fuldmægtig 1971 Politiassistent Munk DK/Spillefilm
Smuglerne 1970 Frederiksen, toldbetjent Tv-serie
Livets rødder 1963 Medvirkende Tv-film
Nævningen 1960 Medvirkende Tv-film
Folk og røvere i Kardemomme By 1959 Medvirkende Tv-film
The Secret of Danish Agriculture Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.