enda

Preben Seltoft

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Historien bag kameraet 2006 Præproduktion Tv-dokumentar
Malakota - jeg er Lakota 2000 Producer DK/Dokumentarfilm
Motello 1998 Producer DK/Spillefilm
Hannibal & Jerry 1997 Bilist DK/Spillefilm
Skæbnetimen 1997 Indspilningsleder DK/Kort fiktion
Russian pizza blues 1992 Nedrivningsmand, Indspilningsleder DK/Spillefilm
Huller i suppen 1988 Produktionsleder DK/Spillefilm
Walter og Carlo - op på fars hat 1985 Fotografassistent DK/Spillefilm
Ofelia kommer til byen 1985 Belysningsassistent DK/Spillefilm
Drengen der forsvandt 1984 Special effects DK/Spillefilm
Forbrydelsens element 1984 Belyser, 2. unit DK/Spillefilm
Fremtidens børn 1984 Assistent DK/Dokumentarfilm
Kidnapning 1982 Special effects DK/Spillefilm
Tre engle og fem løver 1982 Special effects DK/Spillefilm
Olsen-bandens sidste bedrifter 1974 Assistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.