enda

Prinsesse Benedikte

(1944 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
I anledning af... 1960 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Prinsesse Margrethes 18 års fødselsdag 1958 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Danmarks konge 1957 Medvirkende DK/Dokumentarfilm
Kongebesøg i Rebild og Aalborg 1956 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Begivenheder 1955 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Dronning Margrethe II som ung 1955 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 133 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Politikens filmjournal 155 1952 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Sommerdage paa Graasten Slot 1950 Medvirkende Dokumentariske optagelser
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.