enda

Priscilla Nedd

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Pretty Woman 1990 Klip U/Spillefilm
Blacklistet 1990 Klip U/Spillefilm
Døde poeters klub 1989 Klip U/Spillefilm
Tucker - en mand og hans drøm 1988 Klip U/Spillefilm
Mig og min kvinde 1986 Klip U/Spillefilm
Flamingo Kid 1984 Klip U/Spillefilm
Officer og gentleman 1981 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.