enda

Priscilla Nedd-Friendly

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Delivery Man 2013 Klip U/Spillefilm
Big Mommas: Like father, like son 2011 Klip U/Spillefilm
The Darkest Hour 2011 Klip U/Spillefilm
The Proposal 2009 Klip U/Spillefilm
27 bryllupper 2008 Klip U/Spillefilm
Stuart Little 2 2002 Klip U/Spillefilm
American Pie 1999 Klip U/Spillefilm
Kugler, krudt og bleer 1993 Klip U/Spillefilm
Doc Hollywood 1991 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.