enda

Puk Schaufuss

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nikolaj og Julie 2002 Ibens mor Tv-serie
Hvide løgne 1998 Ingrid Hald Tv-serie
Kun en pige 1995 Nonne DK/Spillefilm
Tre ludere og en lommetyv 1993 Medvirkende Tv-serie
Negerkys og labre larver 1987 Nannas mor DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Fabrikantens sekretær DK/Spillefilm
Slingrevalsen 1981 Anne DK/Spillefilm
Dina 1979 Medvirkende Tv-film
Troubadouren 1977 Antigone Tv-film
Pas på ryggen, professor! 1977 Ruth DK/Spillefilm
Don Juan 1973 Medvirkende Tv-film
Apollon fra Bellac 1973 Agnès Tv-film
Den stundesløse 1973 Leonora Tv-film
Fire portrætter 1972 Julie Tv-film
Sulevælling I 1970 Ada Kahn Tv-film
Vor by 1970 Emily Tv-film
Ardele 1968 Medvirkende Tv-film
De røde heste 1968 Bente, Munks datter DK/Spillefilm
I sandhed en helt 1967 Medvirkende Tv-film
Grænseland 1965 Medvirkende Tv-film
Der brænder en ild 1962 Inger, Justs datter DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.