enda

Queen Latifah

(1970 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Biernes hemmelige liv 2009 August Boatwright U/Spillefilm
Last holiday 2006 Georgia Byrd U/Spillefilm
Ice age 2: På tynd is 2006 Ellie (org. version) U/Spillefilm
Bringing Down the House 2003 Charlene Morton U/Spillefilm
The Bone Collector 1999 Thelma U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.