enda

Rachel McAdams

(1978 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Game Night 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ulydighed 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Doctor Strange 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille prins 2015 The Mother U/Spillefilm
Southpaw 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Spotlight 2015 Medvirkende U/Spillefilm
About Time 2013 Mary U/Spillefilm
Elsk mig igen 2012 Paige U/Spillefilm
Passion 2012 Medvirkende U/Spillefilm
Midnight in Paris 2011 Inez U/Spillefilm
Morning glory 2010 Becky Fuller U/Spillefilm
Sherlock Holmes 2009 Medvirkende U/Spillefilm
State of play 2009 Della Frye U/Spillefilm
Red Eye 2005 Lisa U/Spillefilm
The Family Stone 2005 Amy Stone U/Spillefilm
Mean Girls 2004 Regina George U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.