enda

Ralf D. Bode

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Boys and Girls 2000 Foto U/Spillefilm
Don Juan Demarco 1995 Foto U/Spillefilm
Made in America 1993 Foto U/Spillefilm
Love field 1992 Foto U/Spillefilm
Utroskab 1989 Foto U/Spillefilm
Onkel Buck 1989 Foto U/Spillefilm
Anklaget 1988 Foto U/Spillefilm
The Big Town 1987 Foto U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Foto U/Spillefilm
Klædt på til mord 1980 Foto U/Spillefilm
En kvindes stræben 1978 Foto U/Spillefilm
Disco-feber 1977 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.