enda

Ralph Baum

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Som brødre 1974 Producer U/Spillefilm
Flugten til friheden 1973 Produktion U/Spillefilm
Pebermøen 1971 Produktion U/Spillefilm
Liget der blev væk 1961 Produktion U/Spillefilm
Broen over Rhinen 1960 Produktion U/Spillefilm
Madames juveler 1953 Produktion U/Spillefilm
Forargelsens hus 1947 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.