enda

Ralph Dawson

(1897 – 1962)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
S.O.S. Vi nødlander 1953 Klip U/Spillefilm
Rodeo'ens helte 1952 Klip U/Spillefilm
Alle mine sønner 1948 Klip U/Spillefilm
Den uventede gæst 1947 Klip U/Spillefilm
Af ild og støv 1942 Klip U/Spillefilm
Robin Hood 1938 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.