enda

Ralph E. Winters

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Djævleøen 1995 Klip U/Spillefilm
Operation Harry 1986 Klip U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Klip U/Spillefilm
En kone for meget 1984 Klip U/Spillefilm
Den lyserøde panter ser rødt 1983 Klip U/Spillefilm
Victor - Victoria 1982 Klip U/Spillefilm
1001 erotiske nætter 1982 Producent U/Spillefilm
S.O.B. - Højt skum 1981 Klip U/Spillefilm
"10" 1979 Klip U/Spillefilm
Avanti! 1972 Klip U/Spillefilm
Kom og vask min elefant 1968 Klip U/Spillefilm
Alle tiders race 1965 Klip U/Spillefilm
Den lyserøde panter 1964 Klip U/Spillefilm
Ada 1961 Klip U/Spillefilm
Ben-Hur 1959 Klip U/Spillefilm
Med knyttede næver 1957 Klip U/Spillefilm
High Society 1956 Klip U/Spillefilm
Hvem skød Rodock? 1955 Klip U/Spillefilm
Executive suite 1954 Klip U/Spillefilm
Syv brude til syv brødre 1954 Klip U/Spillefilm
Kiss me Kate 1953 Klip U/Spillefilm
Quo vadis 1951 Klip U/Spillefilm
Doktorens Lassie 1948 Klip U/Spillefilm
Boy's ranch 1946 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.