enda

Ralph Kemplen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den sorte krystal 1982 Klip U/Spillefilm
Flugten til Athena 1979 Klip U/Spillefilm
Odessa kartoteket 1974 Klip U/Spillefilm
Sjakalen 1973 Klip U/Spillefilm
Bibelen - i begyndelsen 1966 Klip U/Spillefilm
Mand til alle tider 1966 Klip U/Spillefilm
En plads på toppen 1959 Klip U/Spillefilm
Alexander den Store 1956 Klip U/Spillefilm
Affæren Carrington 1955 Klip U/Spillefilm
Forfulgt af Scotland Yard 1954 Klip U/Spillefilm
De faldne kvinders hus 1952 Klip U/Spillefilm
Afrikas dronning 1951 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.