enda

Ralph Rosenblum

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Rene linier 1978 Klip U/Spillefilm
Kærlighed og død 1975 Klip U/Spillefilm
Mig og fremtiden 1973 Klip U/Spillefilm
Westens vilde drenge 1972 Klip U/Spillefilm
Kærlighed til alle 1970 Klip U/Spillefilm
Da strip-tease blev opfundet 1968 Klip U/Spillefilm
Forår for Hitler 1967 Klip U/Spillefilm
A Thousand Clowns 1965 Klip U/Spillefilm
Pantelåneren 1964 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.