enda

Ramin Djawadi

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pacific Rim 2013 Musik U/Spillefilm
Safe House 2012 Musik U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2 2012 Musik U/Spillefilm
Fright night 2011 Musik U/Spillefilm
Clash of the Titans - Titanernes kamp 2010 Musik U/Spillefilm
Sammys store eventyr 2010 Musik U/Spillefilm
The Unborn 2009 Musik U/Spillefilm
Iron Man 2008 Musik U/Spillefilm
Mr. Brooks 2007 Musik U/Spillefilm
Boog & Elliot - vilde venner 2006 Musik U/Spillefilm
Blade - Trinity 2004 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.