enda

Randal Kleiser

(1946 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lovewrecked 2005 Instruktion
Skat, barnet er forstørret 1992 Instruktion U/Spillefilm
Ulvehunden 1991 Instruktion U/Spillefilm
Tilbage til virkeligheden 1986 Instruktion U/Spillefilm
Ungt blod 1984 Instruktion U/Spillefilm
Festlig fræk ferie 1982 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Den blå Lagune 1980 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Grease 1978 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.