enda

Randy Edelman

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
27 bryllupper 2008 Musik U/Spillefilm
Mumien: Drage-kejserens grav 2008 Musik U/Spillefilm
Jagten på masken 2005 Musik U/Spillefilm
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende 2005 Musik U/Spillefilm
Connie & Carla 2004 Musik U/Spillefilm
Surviving Christmas 2004 Musik U/Spillefilm
Shanghai knights 2003 Musik U/Spillefilm
National security 2003 Musik U/Spillefilm
XXX 2002 Musik U/Spillefilm
Skulls 2000 Musik U/Spillefilm
Shanghai Noon 2000 Musik U/Spillefilm
Ni fod under... 2000 Musik U/Spillefilm
EDtv 1999 Musik U/Spillefilm
6 dage, 7 nætter 1998 Musik U/Spillefilm
Anaconda 1997 Musik U/Spillefilm
Daylight 1996 Musik U/Spillefilm
Sænk periskopet 1996 Musik U/Spillefilm
Dragonheart 1996 Musik U/Spillefilm
Udfordringen 1996 Musik U/Spillefilm
Mens du sov 1995 Musik U/Spillefilm
Den gamles grunker 1994 Musik U/Spillefilm
The mask 1994 Musik U/Spillefilm
Dragon: Legenden om Bruce Lee 1993 Musik U/Spillefilm
Beethoven 2 1993 Musik U/Spillefilm
Slaget ved Gettysburg 1993 Musik U/Spillefilm
Beethoven 1992 Musik U/Spillefilm
Min fætter Vinny 1992 Musik U/Spillefilm
Den sidste mohikaner 1992 Musik U/Spillefilm
Storsvindleren 1992 Musik U/Spillefilm
V. I. Warshawski - detektiv på høje hæle 1991 Musik U/Spillefilm
Kom og se paradis 1990 Musik U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Musik U/Spillefilm
Hurtige penge 1990 Musik U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Musik U/Spillefilm
Troop Beverly Hill$ 1989 Musik U/Spillefilm
Tvillinger 1988 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.