enda

Randy Newman

(1943 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Monsters University 2013 Musik U/Spillefilm
Toy story 3 2010 Musik U/Spillefilm
Prinsessen og frøen 2009 Musik U/Spillefilm
Biler 2006 Musik U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Musik U/Spillefilm
Seabiscuit 2003 Musik U/Spillefilm
Monsters, Inc. 2001 Musik U/Spillefilm
Meet the Parents 2000 Musik U/Spillefilm
Toy Story 2 1999 Musik U/Spillefilm
Græsrødderne 1998 Musik U/Spillefilm
Pleasantville - Pænhedens by 1998 Musik U/Spillefilm
Toy story 1995 Musik U/Spillefilm
Før deadline 1994 Musik U/Spillefilm
Maverick 1994 Musik U/Spillefilm
Livet længe leve 1990 Musik U/Spillefilm
Avalon - drømmen om Amerika 1990 Musik U/Spillefilm
Hele den pukkelryggede familie 1989 Musik U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Manus, Medvirkende U/Spillefilm
De kom, de så - de løb! 1986 Manus U/Spillefilm
Den bedste 1984 Musik U/Spillefilm
Ragtime 1981 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.