enda

Raoul Coutard

(1924 – 2015)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
CIA's super-agent - Malko 1983 Instruktion U/Spillefilm
Fornavn Carmen 1983 Foto U/Spillefilm
Morderen vil ikke forstyrres 1973 Foto U/Spillefilm
Mord i ambassaden 1972 Foto U/Spillefilm
Tilståelsen 1970 Foto U/Spillefilm
Fred i Vietnam 1969 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Pigen og syvstjernen 1968 Foto U/Spillefilm
Z 1968 Foto U/Spillefilm
Kineserinden 1967 Foto U/Spillefilm
Jeg ved 2-3 ting om hende 1967 Foto U/Spillefilm
Made in U.S.A 1966 Foto U/Spillefilm
Hjernevask 1966 Foto U/Spillefilm
Mafien hævner 1965 Foto U/Spillefilm
Lemmys mærkelige eventyr 1965 Foto U/Spillefilm
En gift kvinde 1964 Foto U/Spillefilm
Jeg - en mandlig sexbombe 1964 Foto U/Spillefilm
Silkehud 1964 Foto U/Spillefilm
Den lille soldat 1963 Foto U/Spillefilm
Soldaterne 1963 Foto U/Spillefilm
Jules og Jim 1962 Foto U/Spillefilm
Livet skal leves 1962 Foto U/Spillefilm
De unge elskende 1962 Foto U/Spillefilm
En kvinde er en kvinde 1961 Foto U/Spillefilm
Lola 1960 Foto U/Spillefilm
Skyd på pianisten 1960 Foto U/Spillefilm
Åndeløs 1960 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.