enda

Raoul Walsh

(1887 – 1980)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De nøgne og de døde 1958 Instruktion U/Spillefilm
Læderhalsene 1955 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Postrøverne fra sydstaterne 1953 Instruktion U/Spillefilm
Vejen til Santa Loma 1951 Instruktion U/Spillefilm
Hvepsereden 1943 Instruktion U/Spillefilm
Luftens musketerer 1942 Instruktion U/Spillefilm
High sierra 1941 Instruktion U/Spillefilm
They died with their boots on 1941 Instruktion U/Spillefilm
Afsted til Hollywood 1933 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.