enda

Rasmus Abrahamsen

(1980 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Guldkysten 2015 Producerassistent DK/Spillefilm
De udvalgte 2013 Producer DK/Dokumentarfilm
Dirch 2011 Producerassistent DK/Spillefilm
Den fremmede 2009 Producer DK/Kort fiktion
Book of Miri 2009 Producer DK/Dokumentarfilm
Til vi ses 2008 Producer DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.