enda

Rasmus Albeck

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Anja efter Viktor 2003 Esben DK/Spillefilm
Peter Pan - Tilbage til Ønskeøen 2002 Bulder U/Spillefilm
Stuart Little 2 2002 Werner, Tony U/Spillefilm
Anja & Viktor 2001 Esben DK/Spillefilm
Hund og kat imellem 2001 Scott Brodys danske stemme U/Spillefilm
Tsatsiki - Venner for altid 2001 Per Hammar U/Spillefilm
Tarzan 1999 Unge Tarzan U/Spillefilm
Kærlighed ved første hik 1999 Esben DK/Spillefilm
Tsatsiki, moren og politimanden 1999 Pär Hammar U/Spillefilm
Brødrene Mortensens jul 1998 Hugo Mortensen Tv-serie
Sunes familie 1997 Håkon DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.