enda

Rasmus Borst

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Thorn 2017 Chauffør DK/Spillefilm
Min søsters mand 2016 Thor DK/Kort fiktion
Det hellige, almindelige 2015 Wilhelm DK/Kort fiktion
Sidste Omgang 2015 Han, Scenograf DK/Kort fiktion
Det Mand Ikke Taler Om 2014 Allan DK/Kort fiktion
Timerne med Christine 2013 Medvirkende DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.