enda

Rasmus Høgdall Mølgaard

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Noget i luften 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
Simon & Malou 2009 Klippeassistent DK/Spillefilm
Leth om Laudrup 2008 Klip DK/Dokumentarfilm
Arabesk til en LP af Gainsbourg 2006 Klip DK/Kort fiktion
Farvel 2005 Instruktion DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Klip DK/Kort fiktion
Tilbageblik på Festen 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Det danske dogmeri 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Lars von Trier anekdoter 2005 Klip Tv-dokumentar
Letters to Dear Wendy 2005 Klip Tv-dokumentar
Tilbageblik på Idioterne 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Tilbageblik på 'Mifunes sidste sang' 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Tilbageblik på 'The King Is Alive' 2005 Klip DK/Dokumentarfilm
Askepop - the Movie 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Anja efter Viktor 2003 Klippeassistent DK/Spillefilm
Farveløse verden 2002 Instruktion, Manus DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.