enda

Rasmus Horskjær

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Fantasten 2017 Manuskript DK/Spillefilm
Fra kolonimagt til kolonihavemagt 2015 Instruktion Tv-serie
Nordvest 2013 Filmkonsulent (DFI) DK/Spillefilm
Jul i verdensrummet 2006 Instruktion, Manus Tv-serie
Rockerne 2004 Instruktion, Manuskript Tv-serie
Banjos likørstue 2001 Executive producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.