enda

Rasmus Lindén

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Hvor fanden er Herning? 2009 Martins ven Tv-serie
Den fremmede 2009 Ild- og røgeffekter DK/Kort fiktion
Flammen & Citronen 2008 Pipeline tool DK/Spillefilm
Terapi 2006 Kolorist DK/Kort fiktion
Lille Lise 2005 Colorgrading DK/Kort fiktion
Farvel 2001 Klip DK/Kort fiktion
Levende ord 2: Miljø og udvikling 1997 Online DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.