enda

Rasmus Møbius

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Kaptajn Bimse 2019 CGI DK/Spillefilm
Hugo & Holger 2019 Compositor DK/Kort fiktion
Peter Pix - Skoen 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Papkassen 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kagen 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Dugen 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Bilen 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pudekamp 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Pingvinen 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Gaven 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Ægget 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix: Kærestebrevet 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Peter Pix (oversigt) 2013 Effektanimation Tv-serie
Peter Pix: Violinen 2013 Effektanimation DK/Kort fiktion
Den kæmpestore bjørn 2011 Klippeassistent DK/Spillefilm
De har solgt verdens lunger 2010 Musik DK/Dokumentarfilm
Tigre og tatoveringer 2010 Compositor DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.