enda

Rasmus Møldrup

(1979 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Sikke et cirkus 2017 Komponist DK/Spillefilm
Fædreland 2017 Komponist DK/Kort fiktion
Nyforelsket 2017 Komponist DK/Kort fiktion
Vidne 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Livet ifølge Anton 2016 Komponist DK/Dokumentarfilm
Lang historie kort 2015 Bryllupsband DK/Spillefilm
Telefonbesked fra mor 2012 Musik DK/Dokumentarfilm
Flammen og vattotten 2012 Komponist DK/Kort fiktion
Bønderne 2007 Musik DK/Kort fiktion
En røverhistorie 2006 Komponist DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.