enda
Person

Rasmus A. Sivertsen

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Folk og røvere i Kardemommeby 2023 Instruktion DK/Spillefilm
Lille frø 2021 Co-producer DK/Kort fiktion
Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant 2020 Instruktion U/Spillefilm
Måneskin i Bakkekøbing 2019 Instruktion U/Spillefilm
Dyrene i Hakkebakkeskoven 2017 Instruktion U/Spillefilm
Bakkekøbing - Det store osteræs 2016 Instruktion U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Instruktion U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Instruktion U/Spillefilm