enda

Rasmus A. Sivertsen

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Lille frø 2021 Co-producer DK/Kort fiktion
Kaptajn Sabeltand og den magiske diamant 2020 Instruktion U/Spillefilm
Måneskin i Bakkekøbing 2019 Instruktion U/Spillefilm
Dyrene i Hakkebakkeskoven 2017 Instruktion U/Spillefilm
Bakkekøbing - Det store osteræs 2016 Instruktion U/Spillefilm
Jul i Bakkekøbing 2013 Instruktion U/Spillefilm
Kurt blir grusom 2008 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.