enda

Rastko Lazic

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Digitale dage - er det paven der taler 2000 Musik DK/Dokumentarfilm
Trailer - Digitale Dage 1999 1999 Instruktion, Musik, Lyd
Homme qui marche 1999 Musik DK/Kort fiktion
Digital Workshop 1999 1999 Lyd Antologi
Tv-trailer - Den Digitale Workshop 1998 Instruktion, Musik, Lyd Arkiv film
Bille-trailer - Digitale Dage 1998 1998 Instruktion, Musik, Lyd
Grønland på cykel! 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Den magiske gletsjer 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Færøerne på cykel ! 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Island på cykel! 1998 Lyd DK/Dokumentarfilm
Gennemtræk 1997 Musik, Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.