enda

Raul Julia

(1940 – 1994)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Street fighter - Det endelige opgør 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Det bli'r i familien Addams 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Familien Addams 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Frankenstein Unbound 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Måske uskyldig 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Havana 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Koldt bly og varme øretæver 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Moon over Parador 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Dagen derpå 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Edderkoppekvindens kys 1985 Medvirkende U/Spillefilm
En tand for meget 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den lille udbryder 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Elskede, jeg hader dig! 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.