enda

Ray Liotta

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Go with Me 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Observe & report 2009 Detective Harrison U/Spillefilm
Crossing over 2009 Cole Frankel U/Spillefilm
Revolver 2005 Medvirkende U/Spillefilm
Identity 2003 Rhodes U/Spillefilm
Cop Land 1997 Gary Figgis U/Spillefilm
Turbulence 1996 Ryan Weaver U/Spillefilm
Flugten fra Absolom 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Vildt begær 1992 Medvirkende U/Spillefilm
GoodFellas 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Nicky & Gino 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Vild og blodig 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.