enda

Ray Winstone

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Legend of Barney Thomson 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Point Break 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Noa 2014 Tubal-cain U/Spillefilm
Edge of Darkness 2010 Darius Jedburgh U/Spillefilm
Beowulf 2007 Beowulf U/Spillefilm
The proposition 2005 Capt. Stanley U/Spillefilm
Sexy Beast 2000 Gary 'Gal' Dove U/Spillefilm
I familiens hjerte 1999 Far U/Spillefilm
Fanny & Elvis 1999 David Ernest 'Dave' Parker U/Spillefilm
Tilværelsens bagside 1997 Raymond U/Spillefilm
Face 1997 Dave U/Spillefilm
Terror i ungdomsfængslet 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Scum 1977 Medvirkende Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.