enda

Raymond Massey

(1896 – 1983)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
De nøgne og de døde 1958 Medvirkende U/Spillefilm
Øst for Paradis 1955 Medvirkende U/Spillefilm
David og Batseba 1951 Nathan U/Spillefilm
Jet pilot 1950 Medvirkende U/Spillefilm
Sorg klæder Elektra 1947 Medvirkende U/Spillefilm
Kvinden i vinduet 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Arsenik og gamle kniplinger 1944 Medvirkende U/Spillefilm
Luftens musketerer 1942 Medvirkende U/Spillefilm
Den røde pimpernel 1934 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.