enda

Raymond Poulton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Styrke 10 fra Navarone 1977 Klip U/Spillefilm
Lus mellem to negle 1975 Klip U/Spillefilm
Manden med den gyldne pistol 1974 Klip U/Spillefilm
Lev og lad dø 1973 Klip U/Spillefilm
Babysitterens rædselsnat 1971 Klip U/Spillefilm
To tvivlsomme patrioter 1970 Klip U/Spillefilm
Musen der brølede 1959 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.