enda

Rebecca Hall

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Den store venlige kæmpe 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Christine 2016 Medvirkende U/Spillefilm
The Gift 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Transcendence 2014 Evelyn Caster U/Spillefilm
Iron Man 3 2013 Maya Hansen U/Spillefilm
The Town 2010 Claire Keesey U/Spillefilm
Vicky Cristina Barcelona 2008 Vicky U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.